Over ons

VDRD is een full-serviceprovider voor de financieel adviseur. Wij zijn er om u als financieel adviseur te ontlasten opdat u de focus voor zaken waar u echt voor staat kunt behouden. U bedient uw klanten met hun wensen en wij helpen u om aan deze wensen te voldoen zonder dat dit ten koste gaat van uw relatie met uw klant.

VDRD werkt met het cafetariasysteem waardoor u de mogelijkheid heeft om alleen van de diensten gebruik te maken welke u echt nodig heeft. Onze diensten gelden zowel voor particuliere en zakelijke verzekeringen. U bent volledig vrij om de diensten af te nemen welke het beste bij u passen. Wij kunnen u hierin adviseren, maar u bepaalt zelf de invulling.

Wij bieden volledige transparantie zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij bieden onze diensten kosteloos aan u aan. Bij VDRD heeft u volledige keuzevrijheid en zit u niet vast aan financiële verplichtingen. Zo kunt u als financieel adviseur uw klant altijd optimaal van dienst zijn.

Meer weten? Wilt u meer weten over de dienstverlening van VDRD en kijken wat voor mogelijkheden er voor u zijn? Neemt u dan contact op met Ren̩ Brummel via 06 5158 3704 of 035 Р528 00 82.


Privacyverklaring VDRD

Adres en overige gegevens

Adres

VDRD Assuradeuren
Nijverheidsweg 24
1271 EA Huizen

Telefoon: 035 – 528 00 82
E-mail: info@vdrd.nl of via de website

Kamer van Koophandel nr: 32055319
WFT vergunning nr: 12011530

Direct naar…

Over VDRD

VDRD komt voort uit Adviesgroep Van der Roest in Huizen.

Dit bedrijf werd in 1979 opgericht en is gestaag gegroeid naar een middelgrote assurantietussenpersoon. De ervaring als assurantietussenpersoon is uiteraard ingebracht in het vaststellen van onze dienstverlening: die is dus gebaseerd op het werken in de praktijk. Lees verder

Links