Direct contact? Bel:Algemeen: 035 - 528 00 82 / heeft u schade? Bel:Schade: 035 - 528 00 50

HomeDe kracht van VDRDMaatwerk

Maatwerk

Als tussenpersoon kunt u kiezen voor maatwerk uit de dienstverlening van VDRD. Via het cafetaria-model bepaalt u zelf welke diensten u bij ons onderbrengt en wat u graag zelf wil blijven doen. Lees meer over onze dienstverlening.

U kent uw klant het beste. Hij of zij heeft specifieke kenmerken en eigen wensen. Daar past geen standaardpakket bij. Bij VDRD stelt u eenvoudig een pakket samen dat daar perfect op past. 

U bent niet gebonden aan vaste pakketten van maatschappijen. Mix en meng de verzekeringsproducten van diverse maatschappijen tot een pakket dat net zo uniek is als uw klant. 

Alle gekozen verzekeringen worden ondergebracht in één overzichtelijk pakket waarin ruimte is voor veel verzekeringen. Sluit u drie of meer verzekeringen af bij ons voor uw klant, dan komt uw klant in aanmerking voor pakketkorting. Deze loopt op tot 12% bij zes of meer verzekeringen.

Onze experts kennen de producten door en door. Niet alleen de premies, maar ook de voorwaarden en de dekking is van belang. Zij staan u graag bij in het selecteren van het meest passende pakket voor uw klant. 

De kracht van maatwerk

  • Mix en meng
  • Keuzevrijheid
  • Onafhankelijkheid

> terug naar De Kracht van VDRD