Direct contact? Bel:Algemeen: 035 - 528 00 82 / heeft u schade? Bel:Schade: 035 - 528 00 50

HomeDienstverleningVerzekeringsadministratie

Verzekeringsadministratie

Wanneer u schadeverzekeringen bij ons afsluit, nemen wij de administratie en afhandeling voor onze rekening. We verzorgen de acceptatie, administratie, premie-incasso en schade-afhandeling. In MijnVDRD vergelijkt u premies, maakt u offertes en doet u aanvragen en mutaties. U kunt daar producten van verschillende verzekeraars mixen en mengen tot een pakket dat net zo uniek is als uw klant. 

Ook voor zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs kennen de producten en kunnen met u de verzekeringen vergelijken. Na het afsluiten nemen wij voor u de verzekeringsadministratie voor onze rekening. In MijnVDRD kunt u terecht voor beheer, afsluitenen mutaties. 

Voor verzekeringen waar VDRD volmacht voor heeft, is deze dienstverlening gratis. Voor verzekeringen die niet via onze volmachten lopen, kunt u gebruik maken van onze agentschappen

Plus-service

Wilt u dat wij ook zaken zoals prolongatie en afstemming rekening courant voor u verzorgen? Dat kan. Voor deze plus-service betaalt u kosten. Vraag naar de mogelijkheden. 

Terug naar Onze dienstverlening