Dienstverlening

Hoge kwaliteit en een goede service staan bij ons in een hoog vaandel. Dat blijkt uit de dienstverlening die VDRD u biedt. Om u naar uw wensen van dienst te kunnen zijn, hebben we bijvoorbeeld “MijnVDRD” ontwikkeld, een extranet waar u zelf uw dienstverlening kunt samenstellen. Een aantal van deze diensten zijn:

  • premieberekening- en vergelijking, offreren. elektronische aanvragen en beheren van schadeverzekeringen
  • het opmaken en de incasso van serviceabonnementen
  • het beheren van provinciale portefeuilles
  • aanvragen offertes en afsluiten van hypotheken
  • het gebruik maken van speciale (collectieve) contracten

Door onze jarenlange praktijkervaring zijn wij in staat om aan uw wensen te voldoen. Ú bepaalt welke diensten u afneemt en welke werkzaamheden u zelf blijft doen. Ontdek welke mogelijkheden VDRD u te bieden heeft.

Schadeverzekeringen

In MijnVDRD vergelijkt u premies en maakt u offertes voor een verzekering, evenals de aanvraag en mutatie ervan. Dit kan momenteel voor particuliere verzekeringen binnen alle branches. U heeft hierbij de mogelijkheid om de diensten te selecteren welke alleen op uw wensen van toepassing zijn.

Voor al deze verzekeringen ontvangt u de normale provisie die u ook zou ontvangen bij de betreffende verzekeraar. Wanneer u een serviceabonnement bij ons afsluit, bestaat de mogelijk om de bijbehorende verzekeringen af te sluiten.
Ook is het mogelijk om andere schadeverzekeringen bij ons af te sluiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verzekeringen ten behoeve van ZZP’ers en het MKB. Alle afgesloten verzekeringen worden ondergebracht, indien mogelijk, in de volmachten van VDRD. In MijnVDRD vindt u met gemak een overzicht van uw afgesloten verzekeringen. Voor het gebruik van MijnVDRD betaalt u géén kosten.

Serviceabonnementen

Serviceabonnementen gaan een steeds belangrijkere rol spelen. Daarom hebben wij in onze dienstverlening het opmaken en de incasso van het abonnement op ons genomen. Opmaken doet u in mijnVDRD. Hierbij bepaalt u zelf welke onderwerpen in het abonnement worden opgenomen. Zo geeft u aan of een dienst BTW belast of fiscaal aftrekbaar is en welk bedrag u daarvoor per betalingsperiode in rekening wilt brengen. Om het voor u gemakkelijk te maken kunt u de meest voorkomende diensten direct selecteren. Staat uw dienst er niet tussen, dan heeft u de mogelijkheid om zelf diensten toe te voegen. Voor de meest voorkomende diensten hebben wij standaard omschrijvingen beschikbaar die u naar uw wens kunt gebruiken en aanpassen. Na het samenstellen van het abonnement, kunt u een offerte uitbrengen naar de klant om het abonnement vervolgens definitief te maken. Zodra het abonnement definitief is, ontvangt u van ons het abonnementenoverzicht en dragen wij verder zorg voor de periodieke incasso. Via MijnVDRD kunt u de al lopende abonnementen ook aanpassen. Voor het gebruik van MijnVDRD, het verzorgen van het abonnementenoverzicht (ook na aanpassing) en de incasso brengen wij u per incasso kosten in rekening.

Het beheer van provinciale portefeuilles

Wilt u zich helemaal concentreren op advisering en bemiddeling en uw administratie volledig aan ons overlaten? Dat kan. Wij nemen dan alle overige verzekeringen volledig in beheer. Via mijnVDRD heeft u inzage in deze verzekeringen en kunt u mutaties aan ons doorgeven. Wij verzorgen de communicatie met de provinciale verzekeraars, de prolongatie en daar waar van toepassing, de incasso.

Feitelijk heeft u dan geen eigen verzekeringsadministratiepakket meer wat voor een aanzienlijke kostenbesparing kan zorgen.
Voor deze dienst brengen wij kosten in rekening door inhouding van een deel van de provisie die door u normaal ontvangen wordt. Er zijn echter géén vaste periodieke kosten aan deze dienstverlening verbonden.

Meer weten? Wilt u meer weten over de dienstverlening van VDRD en kijken wat voor mogelijkheden er voor u zijn? Neemt u dan contact op met René Brummel via 06 5158 3704 of 035 – 528 00 82.

Adres en overige gegevens

Adres

VDRD Assuradeuren
Nijverheidsweg 24
1271 EA Huizen

Telefoon: 035 – 528 00 82
E-mail: info@vdrd.nl of via de website

Kamer van Koophandel nr: 32055319
WFT vergunning nr: 12011530

Direct naar…

Over VDRD

VDRD komt voort uit Adviesgroep Van der Roest in Huizen.

Dit bedrijf werd in 1979 opgericht en is gestaag gegroeid naar een middelgrote assurantietussenpersoon. De ervaring als assurantietussenpersoon is uiteraard ingebracht in het vaststellen van onze dienstverlening: die is dus gebaseerd op het werken in de praktijk. Lees verder

Links